Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Streamingabonnemang – välj rätt Streamio-paket!

På Streamio finns olika streamingabonnemang som passar olika kunder. Vår prissättning är byggd på mängden video som lagras på plattformen kombinerat med mängden video som skickas till tittare, ibland kallat tittar-timmar. Vi tar inte betalt för svårbegripliga saker som förfrågningar. Vi tar ej heller betalt för enkodering av filmer på plattformen (eller omkodning när nya behov uppstår). Dessutom tillhandahåller vi support när du kört fast. För utvecklare har vi ett fritt API om man önskar integrera vår funktionalitet i andra plattformar.

streamingabonnemang med distrubution i alla världsdelar!
Streaming till världen!

Något annat som skiljer Streamio från andra  streamingleverantörer är att vi dels har egna servrar i Sverige och dessutom har vi ett riktigt, världsomspännande, CDN. Det betyder att vi kan distribuera video över hela världen med bra prestanda. Våra konkurrenter begränsar ofta sina abonnemang (inga accesspunkter i Afrika och Sydamerika är vanligt) eller tar extra betalt för exempelvis distribution Syd-ost asien. Eller ännu värre, de utnyttjar inte något CDN alls utan förlitar sig på att deras inhyrda streamingservrar ska ha tillräcklig kapacitet.

Streamios rekommendationer för streamingabonnemang

Om du är ny användare på Streamio: Registrera ett gratiskonto och prova dig fram! Till och med vårt API är tillgänligt för utvecklare som vill skriva video-integrationer. Om Streamio gör vad du behöver, så kan du fortsätta med ett Test-konto så länge du vill, eller uppgradera till någon av våra betalda streamingabonnemang.

Gratis testkonton

Våra testkonton skiljer sig från övriga konton på några få sätt: De är gratis att använda och de har Streamios logotyp som en vattenstämpel på videor som distrubueras och det kräver månatlig förnyelse (var inte orolig – vi kommer påminna!) – Du kan när som helst uppgradera från ett testkonton för att ta bort vattenstämpeln och slippa kravet på förnyelse.

Skapa ett testkonto

Streamio paket

Våra betalda abonnemang är prissatta efter hur mycket lagring och trafik du som användare behöver. Våra priser är låga. De är faktiskt riktigt, riktigt låga om man tar hänsyn till mängden lagring och överföring som inkluderas, fri enkodering av filmer och CDN-distribution över hela världen, plus alla våra funktioner för att enkelt lagra och distribuera video och ljud.

Om du använder mer transfer än vad som ingår i ditt abonnemang så dras en avgift för överskjutande bandbredd, du får meddelande via e-post så snart du når denna punkt. Men du kan vara lugn, du kan enkelt hålla koll på hur mycket trafik och lagring som har nyttjats och hur mycket som är kvar på Streamios kontrollpanel. Överskjutande trafik är betydligt dyrare än månatlig bokning, så om man förväntar sig att trafiken skall ligga på en nivå över den månatliga bokningen i den abonnemangsnivå som är vald skall man överväga att uppgradera sitt konto, eller köpa till ett extra trafikpaket om du räknar med oregelbunden trafikökning!

Skillnaden mellan Streamio paketen är i huvudsak lagring och trafik kapacitet. Vi erbjuder paket från 250/250 GB lagring och trafik upp till 5 Tera byte lagring och 5 Tera byte trafik.

Du kan se alla våra streamingabonnemang via länken nedan! De finns också tillgängliga under Kontoinställningar – Abonnemang när man är inloggad på Streamio!

Streamio paket & priser

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!