Streamingabonnemang – välj rätt Streamio-paket!

På Streamio finns olika streamingabonnemang som passar olika kunder. Vår prissättning är byggd på mängden video som lagras på plattformen kombinerat med mängden video som skickas till tittare, ibland kallat tittar-timmar. Vi tar inte betalt för svårbegripliga saker som förfrågningar. Vi tar ej heller betalt för enkodering av filmer på plattformen (eller omkodning när nya behov uppstår). Dessutom tillhandahåller vi support när du kört fast. För utvecklare har vi ett fritt API om man önskar integrera vår funktionalitet i andra plattformar.

 

streamingabonnemang med distrubution i alla världsdelar!
Streaming till världen!

Något annat som skiljer sig mellan streamingleverantörer är att vi har ett riktigt, världsomspännande CDN. Det betyder att vi kan distributera video över hela världen med bra prestanda. Våra konkurrenter begränsar ofta sina abonnemang (inga accesspunkter i Afrika och Sydamerika är vanligt) eller tar extra betalt för exempelvis distribution i fjärran östern. Eller ännu värre, de utnyttjar inte något CDN alls utan förlitar sig på streamingservrnarnas kapacitet.

 

Streamios rekommendationer för streamingabonnemang

Om du är ny användare på Streamio: Registrera ett gratiskonto och prova dig fram! Till och med vårt API är tillgänligt för utvecklare som vill skriva video-integrationer. Om Streamio gör vad du behöver, så kan du fortsätta med ett Test-konto så länge du vill, eller uppgradera till någon av våra betalda streamingabonnemang.

Gratis testkonton

Våra testkonton skiljer sig från övriga konton på några få sätt: De är gratis att använda och de har Streamios logotyp som en vattenstämpel på videor som distrubueras och det kräver månatlig förnyelse (var inte orolig – vi kommer påminna!) – Du kan när som helst uppgradera från ett testkonton för att ta bort vattenstämpeln och slippa kravet på förnyelse.
Skapa ett testkonto

Basic-, Standard- och Premium-konton

Våra betalda streamingabonnemang är prissatta efter hur mycket lagring och trafik man bokar. Våra priser är låga. De är faktiskt riktigt, riktigt låga om man tar hänsyn till mängden lagring och överföring som inkluderas, fri enkodering av filmer och CDN-distribution över hela världen. Om du använder mer transfer än vad du bokat så betalar man en avgift för överskjutande bandbredd, du får meddelande via e-post så snart du når denna punkt, och det går att hålla ett öga på hur man ligger till på Streamios kontrollpanel. Överskjutande trafik är betydligt dyrare än månatlig bokning, så om man förväntar sig att trafiken skall ligga på en nivå över den månatliga bokningen i den abonnemangsnivå som är vald skall man överväga att uppgradera sitt konto!

Skillnaden mellan dessa konton, som alla ger tillgång till en fullvärdig OVP (Online Video Platform), är kapaciteten. Från 50/50 GB lagring och trafik, via 250/250 GB till 500/500 GB. Därför har vi streamingabonneamng som fungerar för den absoluta majoriteten av företag och organisationer, våra Custom-konton täcker de med större behov!

Custom streamingabonnemang

Alla konton som är större än Premium kallar vi ”Custom”. Vi skräddarsyr dessa efter dina behov genom att lägga till överföring och/eller lagring. Vissa kunder behöver enorma mängder lagring för ett videoarkiv, men inte så mycket bandbredd. I det fallet kan vi tillhandahålla ett konto som passar perfekt, med just den mängden lagring som krävs. Andra har någon eller några få filmer som spelas väldigt mycket (kanske en film i hög kvalitet på förstasidan av en webbplats?) där mängden lagring inte är relavant men man vill ha mycket trafik för tittare över hela världen.

Du kan se alla våra streamingabonnemang via länken nedan! De finns också tillgänliga under Kontoinställningar – Abonnemang när man är inloggad på Streamio!

Streamio paket & priser

Have you tried Streamio Live?

Do you need help to get started, or do you have questions about live-streaming? Get in touch!