Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Streamio ändrar tillgängliga videospelare!

Idag har vi på Streamio påbörjat förflyttningen från JW Player till en ny tillgänglig videospelare.

Alla kunder som inte gjort ett aktivt val sedan tidigare har använt  ”Streamio Spelare – Standard” som baserats på JW Player 8.

JW Player höjer inom kort licensavgifterna kraftigt så vi skulle vara tvungna att höja priserna på alla våra paket utan att erbjuda någon ytterligare funktionalitet eller andra fördelar.

För att undvika detta så har vi integrerat den tillgängliga videospelaren Radiant Media Player i Streamio. Det är en, i vårt tycke, lika bra spelare som vi kan tillhandahålla för våra kunder utan att höja några priser.

Den tillgängliga videospelaren Radiant media player

Radiant går att välja redan nu. Dessutom har vi passat på att införa en annan streaming-modell, “HLS”, som bland annat innebär att an kan spara bandbredd i vissa förhållanden och det finns också lite större flexibilitet hur man sätter upp Google Analytics i Radiant jämfört med tidigare.

Vårt nästa steg är att vi kommer ta bort möjligheten att använda JW Player.

Varken du som innehavare av ett Streamio konto eller dina besökare kommer att märka någon direkt skillnad. Bytet av standard videospelare kommer att ske automatiskt.

Hör av dig om du har några frågor genom kontakta oss sidan, via chatten på vår hemsida, eller e-post till support@streamio.com.

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!