Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Begränsa åtkomsten till ditt videoinnehåll (UPDATE)

säker video

Vill du begränsa och kontrollera åtkomsten till ditt videoinnehåll? Kanske vill du publicera videor på företagets intranät och inte vill att andra personer utanför ditt företag ska kunna komma åt eller visa dem?

Inga problem! Med Streamio kan du begränsa visningen av videoinnehåll till en eller flera valfria IP-adresser (eller en rad IP-adresser). Alla som försöker komma åt ditt videoinnehåll från någon annan IP-adress än de du specifikt har godkäntkommer inte att kunna se dessa videor.

I helgen förenklade vi hur du kan aktivera den här funktionen. Från och med nu aktiveras vår SECURE-funktion på kontonivå och inte längre på enskilda videor/spelare i ett visst konto.

Anledningen till att vi bestämde oss för att göra denna förändring är att det blev allt svårare för vissa av våra kunder med betydande mängder videor att hålla reda på vilka videor / spelare där IP-begränsade och som inte var när vi byggde spellistor och publicerade videoarkiv.

Så från och med idag måste du skapa ett separat SECURE-konto för att begränsa visningen av videoinnehåll till en eller flera IP-adresser. Alla videor du laddar upp och publicerar via detta nya, säkra konto kommer därför att begränsas till de IP-adresser du har angett och godkänt.

Som alltid har vi försökt göra det riktigt enkelt att lägga till / skapa ett nytt, säkert konto – det handlar bara om några enkla steg:

1) Logga in på ditt befintliga konto

2) Lägg till/skapa ett nytt, säkert konto

3) Ange vilka IP-adresses du vill godkänna och andra kommer att ha begränsad åtkomst

Färdig! Från och med nu kan alla videor du laddar upp och publicerar via ditt nya säkra konto bara visas från de specifika IP-adresser som du har angett och godkänt.

VIKTIGT: Observera att ett säkert konto fungerar precis som alla andra konton på Streamio – du kan börja med att skapa ett GRATIS konto och sedan uppgradera det när som helst till en lämplig prenumerationsplan.

Vi hoppas att du kommer att gilla den här funktionen lika mycket som vi gör.

Som alltid, om du har några frågor, vänligen kontakta oss genom e-mail.

Dina residenta nördar @ Streamio

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!