Kontakta oss        Gratis testkonto               

Webb-tv med högsta kvalitet och Svensk support

Webb-tv tittande tar allt mer av användarnas uppmärksamhet på nätet. Video är väldigt effektiv kommunikation så det är inte en trend som kommer förändras.

Om man läser definitionen på Svenska Wikipedia så definieras webb-tv så här: Webb-TV är TV som sänds över Internet. Idag är det enkelt att använda streaming (också kallat Webcast) för att sända live på Internet och sedan erbjuda samma innehåll on demand.” I praktiken all sorts film på nätet, alltså.

Fördelar med Streamio webb tv

Vad försöker vi göra med Streamio som särskiljer oss från andra plattformar?

  • Annonsfri (eller med egna annonser för de som behöver) plattform som kunden har full kontroll över
  • Riktigt bra priser så att det finns budget för den viktiga produktionen istället för distributionen
  • Webb TV Live och on-demand webb-tv i samma plattform
  • Anpassningbart och möjligt att integrera i egen plattform
Live Streming to Web tv
Livestreaming via mobil

Ett av skälen till att Streamio är så mycket lägre prissatt än många konkurrenters webb-tv-tjänster är att tjänsten drivs av internetleverantören Rackfish. Med egen servrar, som finns i Sverige, kan vi kontrollera kapacitet och priserna. Vår unika optimering med CDN i världsklass kan du känna dig säker att gör att webb-tv-sändningar från Streamio alltid tar den bästa vägen till tittaren. Något som definitivt höjer kvaliteten!

Testa gratis och väx med Streamio Webb-TV

Med Streamio är det aldrig några konstigheter eller dolda villkor. Det går snabbt och smidigt att teckna sig för vårt fria testkonto där man kan prova att såväl live-streama som att använda On-demand, med generösa trafikgränser. Kontot är inte begränsat i tid – dock behöver man förnya sitt intresse månadsvis och på gratiskonton visar vi vår kanal-logotyp!

Börja sända Webb-TV med svensk streaming i dag!

Det är enkelt – Teckna ett fritt testkonto, läs på om grundläggande online-video med Streamio, kontakta oss via chatten nere i högra hörnet, ring eller maila så slår vi igång Live-streaming tjänsten.

Snabbaste sättet att kunna testa live är att ladda hem Wowza Gocoder för mobil och använda den inbyggda funktionen för att maila alla inställningar till mobiltelefonen. Maila sedan en kollega en länk till filmen och börja sända!

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!