Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Streamio + YouTube = Smart!

Har ditt företag, din organisation eller den myndighet du arbetar på skaffat en egen YouTube-kanal?  I sådana fall är det bara att gratulera, för idag gör vi det ännu enklare för dig att publicera video i flera kanaler!

Utöver att publicera era videos på er egen webbplats, ert intranät, en kampanjsajt eller i era mobila applikationer, så är det nu också möjligt att använda Streamio för att publicera videos direkt till er YouTube-kanal!

Som vanligt har vi försökt att göra detta så enkelt som möjligt för dig.

Första steget är att koppla ihop er befintliga YouTube-kanal med ert Streamio-konto, vilket du gör genom att gå till dina “KONTOINSTÄLLNINGAR”, klicka på “Tilläggstjänster” och ange användarnamn och lösenord till ditt YouTube-konto.

Därefter är det fritt fram att börja publicera filmer från ditt konto på Streamio direkt till din YouTube-kanal – det enda du behöver göra är att:

1) Gå till ditt videobibliotek,

2) klicka på titeln på den film du vill publicera på YouTube,

3) scrolla ner till YouTube-sektionen och klicka ”Publicera”.

Klart!

Det är också möjligt att automatiskt publicera en film till YouTube direkt vid uppladdning till Streamio. Det enda du behöver göra är att bocka i den lilla rutan på uppladdningssidan, så sker allt helt automatiskt.

Publicera denna video på YouTube

Vi hoppas att ni kommer att gilla vår nya, fiffiga lilla funktion! Har ni några frågor eller funderingar, besök gärna vårt Supportforum eller kontakta oss på support@streamio.se.

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!