Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Nyheter i Streamios Playkanaler

Vi har förfinat Streamios playkanaler och lanserar flera nyheter som inkluderar flera smarta funktioner, analytics funktionalitet, taggningssystem, och ännu mer. Nu börjar det bli riktigt spännande att följa hur våra kunder använder kanaler i sin kommunikation. 

Vad är kanaler?

I Streamio kan man skapa obegränsat antal kanaler på sitt konto. En kanal består av en eller flera kategorier filmer som fylls på automatiskt med hjälp av vårt smarta taggningssystem.  När man sänder live i Streamio kan man välja att sända till en eller flera kanaler – parallellt med att streama till webbsidor och länkar.

Smarta funktioner i Streamio Playkanaler

Streamio playkanaler är smart, fria att använda och har de viktigaste funktionerna.

Knyt olika Google Analytics-konton till olika kanaler

Nyheter i Streamios Playkanaler 1

Om man använder kanaler för flera projekt, företag, kunder eller liknande är det bra att veta att varje kanal kan knytas till ett eget Google Analyticskonto. På så sätt kan en kund eller företag få sin egen statistik från en kanal, oavsett under vilket konto den ligger!

Hämta filmer automatiskt baserat på taggar

Nyheter i Streamios Playkanaler 2

Det allra bästa är ju om man behöver lägga ner minimalt med jobb, särskilt om man har många kanaler. Med våra smarta taggar kan man enkelt få filmer man laddar upp att publiceras i rätt kanaler. En tagg kan användas av en eller flera kanaler – inspelade liveströmmar kan taggas automatiskt så att dom dyker upp i rätt kanal när live-eventet är över.

Lösenordsskydda hel kanal, eller specifika filmer Det är lätt att lösenordsskydda en kanal. Men även om man inte vill lösenordsskydda hela kanalen kan den innehålla filmer eller livestreams som är lösenordsskyddade. Eller så har man ett lösenordsskydd på kanalen OCH på vissa filmer – valet är fritt!

Sänd live till utvalda kanaler

Nyheter i Streamios Playkanaler 3

När man gör en livesändning i Streamio kan man välja om den skall visas i en eller flera kanaler, förutom att det naturligtvis går att bädda in livesändningen på egna webbsidor eller skicka ut direktlänk.

Automatisk inspelning och taggning av livestreams

Nyheter i Streamios Playkanaler 4

Inspelning av livestreams är också knutet till Playkanalerna nu genom att vi automatiskt spelar in allt som streamas. Man kan också sätta en tagg på en stream, så att när den är klar och laddas upp som VOD (video-on-demand) så har den redan en tagg för att dyka upp i rätt kanaler automatiskt.

Eget utseende på alla kanaler

Nyheter i Streamios Playkanaler 5

Varje kanal kan få sitt eget unika utseende genom användning av bakgrundsbilder och logotyp

Styr sortering av kanalinnehållet

Ibland vill man ha det äldsta först, ibland vill man ha det sist. Ibland vill man sortera på namn. I Streamios Kanaler är detta ett snabb och enkelt val.

En stor fördel med Streamios kanaler är hur det kan stödja varumärket. Om man jämför med en kanal på exempelvis Youtube så är Streamios kanaler väldigt diskreta och får inte besökaren att gå vidare till externa resurser. Dessutom tar det en minut att sätta upp en kanal, och det finns ingen begränsning!

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!