Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Manuella spellistor – välj och sortera!

Med Streamios arkivspelare så kan man enkelt publicera en spelare som visar en eller flera spellistor. Arkivspelare kallas den och nu får du bättre kontroll över innehållet!

Spellistor kan nu göras på två sätt: Antingen bygger man upp dem manuellt som visas nedan. Eller såskapar man listor på det ”gamla” sättet genom dynamiskt insamlande av filmer som har taggats med en viss tagg. Skillnaderna mellan dessa är kortfattat:

Manuella spellistor

Med den nya funktionen för manuella spellistor kan man styra ordningen på filmerna och manuell välja exakt vilka filmer man vill ska ingå. Hanteringen är helt manuell och ger därför precis kontroll på vilka filmer som skall vara med i listan.

Automatiska spellistor

Automatiska spellistor har också sin plats. Dessa spellistor uppdateras automatiskt när man lägger till filmer som taggas med någon av de taggar en automatisk spellista byggs upp av. Detta gör det enkelt att styra innehållet i många spellistor genom att på varje film ange taggar som placerar filmen i listor.

Nedan visar vi snabbt hur de nya manuella spellistorna byggs upp:

Loopa en spellista

Nu går det även att skapa en spelare som automatiskt spelar upp alla filmerna i din spellista och sedan startar om från början igen. Gå till bibliotek och sedan spelare. Skapa en ny spelare eller välj den spelare som du vill använda för dina spellistor som ska loopas och gå sedan till fliken ”avancerade inställningar”. Där kryssar du i ”Loopa video”. Klart!

Manuella spellistor - välj och sortera! 1

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!