Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Lagra nu. Enkodera senare.

Lagring av videofil

Ett av de många nöjena med att betjäna ett mycket brett utbud av kunder med en tjänst som vår är de oväntade sätten på vilka några av våra kunder använder vår tjänst.

Nyligen har vi lärt oss att det blir alltmer populärt bland professionella innehållsproducenter att ladda upp och lagra högkvalitativt videoinnehåll på Streamio – för att enkodera det senare.

När du laddar upp innehåll till ditt Streamio-konto kan du hoppa över kodningsprocessen och helt enkelt ladda upp din videofil som den är.

Faktum är att du kan ladda upp så många högkvalitativa videofiler som du vill på det här sättet – om du får slut på lagringsutrymme kan du enkelt uppgradera ditt konto.

Tack vare våra smarta kontoadministrationsfunktioner skapar några av våra kunder flera konton för sina respektive kunder (eller avdelningar) och använder dem som indivdual, kostnadseffektiva online-databaser för högkvalitativa videofiler.

De ursprungliga filerna i ditt konto kan sedan laddas ner när som helst av alla som har beviljats åtkomst till ditt konto – klicka bara på ”Avancerade inställningar” för en viss video så hittar du URL:en för att ladda ner filen.

Under ” Avancerade inställningar ” kan du också skicka enlagradfil till våra kodningsmotorer när som helst och låta dem koda din video i en eller flera enskilda strömmar (transkodningar) till en bithastighet som du väljer – SD 360p, HQ 480p, HD 720p eller HD 1080p. Du kan såklart enkodera din video enligt en egen enkoderingsspecifikation också, om du behöver visa videon i 4K exempelvis. Naturligtvis kan varje omkodning du skapar med Streamio också laddas ner individuellt, om det behövs.

För avancerade användare finns det också en möjlighet att skapa dina egna anpassade kodningsinställningar, med fullständig kontroll över alla viktiga ljud- och videokodningsparametrar, och låta Streamio koda dina videor i omkodningar som uppfyller dina egna specifika behov. Gå bara till dina ”Kontoinställningar” och klicka på ”Kodningsinställningar” för att skapa dina egna anpassade inställningar.

För mer information, besök vårt supportcenter.

Hur använder du Streamio? Använder du vår plattform/våra funktioner på något unikt eller innovativt sätt? Vänligen berätta för oss om ditt användande genom att skicka oss ett e-postmeddelande support@streamio.com. Vi vill gärna dela din berättelse som en inspiration eller vägledning till andra.

Dina residenta nördar @ Streamio.

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!