Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Hantera videoinnehåll för flera klienter

Vi har goda nyheter till dig! Vi har nu förenklat och förbättrat hur du kan skapa och effektivt hantera flera Streamio-konton.

Om du vill skapa/lägga till ett nytt Streamio-konto behöver du bara klicka en gång på ditt kontonamn i det övre vänstra hörnet av huvudnavigeringsmenyn och en liten drop-down meny visar följande:

Lägga till nytt OVP-konto

Klicka på ”Lägg till konto” så visas ett nytt fönster där du om du om du vill välja ett namn på ditt nya konto.

När du har namngett ditt nya konto klickar du bara på ”Skapa konto” – så är du klar! Du har nu skapat/lagt till ett helt nytt gratis testkonto!

När du nu är inloggad på Streamio kan du enkelt välja och växla mellan de konton du hanterar (eller har tillgång till) genom att välja lämpligt konto i det övre vänstra hörnet på huvudmenyn:

Välj mellan dina konton

Att skapa separata Streamio-konton för alla dina kunder (eller webbplatser eller avdelningar) öppnar en hel rad snygga möjligheter för dig och dina kunder:

  •  Var och en av dina kunder får sitt eget individuella konto där deras videoinnehåll laddas upp, lagras, publiceras och hanteras.
  •  Att hålla reda på vilket videoinnehåll, spelarinställningar eller kodningsprofiler du använder för respektive klient är super enkelt med Streamio. Varje klient/konto kan ha ett eget bibliotek, sin egen uppsättning spelare, kodningsinställningar, tillägg etc.
  •  Att hålla reda på lagring, trafik och videoanalys är också en bris – varför inte bjuda in och ge dina kunder åtkomst till sitt respektive konto så att de kan kolla in det själva – eller till och med ladda upp och administrera innehåll för sig själva?
  • Du kan enkelt uppgradera/nedgradera varje separat konto när det behövs. Naturligtvis kan varje enskilt betalt konto betalas med sitt eget kreditkort.

Vi hoppas verkligen att du (och dina kunder) kommer att älska den här nya funktionen lika mycket som vi gör!

Som alltid, om du har några frågor, bara slänga iväg ett e-mail.

 

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!