Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Det enkla sättet att hantera flera konton

UPPDATERING 21 maj 2011

Observera att det finns ett nytt och enklare sätt att hantera flera Streamio-konton:

Hantera enkelt videoinnehåll för flera webbplatser eller klienter

Hantera flera konton

En av de frågor vi har fått flera gånger de senaste dagarna är hur en användare (till exempel en frilansdesigner, utvecklare eller producent) kan skapa och effektivt hantera flera Streamio-konton för sina kunders räkning.

Genom att ställa in separata Streamio-konton för dina klienter kan du bjuda in och lägga till nya användare till respektive konto, enkelt uppgradera eller nedgradera varje konto när du behöver, hålla reda på hur mycket lagring och trafik som används för varje klient varje månad etc.

Som vanligt försökte vi göra det här väldigt enkelt för dig.

Om du redan har ett konto på Streamio behöver du bara gå till vår Paket & Priser sida och registrera dig för ett nytt gratis TEST-konto med samma e-post och lösenord som du använde när du registrerade dig för ditt första konto – ge bara det här kontot ett annat namn (namnet på din kund, till exempel).

När du loggar in på Streamio kan du enkelt välja eller växla mellan   de ”kundkonton” du hanterar genom att välja lämpligt konto i det övre vänstra hörnet av huvudmenyn.

Det är så enkelt!

En sista sak… Det finns inga gränser för hur många kostnadsfria provkonton du kan lägga till på detta sätt, så skapa gärna så många du behöver för att hantera ditt klientinnehåll effektivt!

Vi hoppas att du kommer att hitta den här funktionen riktigt användbar!

Om du har några frågor, bara att skicka oss ett e-postmeddelande.

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!