Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Viktig information om Larix Broadcaster

Streamio har under en längre tid rekommenderat och använt Larix Broadcaster som ett tillförlitligt verktyg för streaming från mobila enheter. Nyligen har Larix uppdaterat sina användarvillkor, vilket medför förändringar i användningen av produkten.

Förändringar i användarvillkoren

Förutom kontinuerlig och aktiv utveckling av Larix Broadcaster med spännande funktioner har företaget nu infört begränsningar för användning av gratisversionen. Efter att ha live-streamat i 30 minuter kommer en logotyp att visas, och sändningen kommer att avbrytas efter 60 minuter.

Konsekvenser för användarna

För de som önskar att fortsätta streama längre än 30 minuter med Larix Broadcaster rekommenderar vi att man överväger att köpa en licens. Kostnaden för licensen är i skrivandets stund 129 kronor per månad, vilket vi anser vara mycket rimligt med tanke på produktens aktiva utveckling och höga kompetensnivå.

Alternativ till Larix

Larix är vår favorit tack vare mycket kraftfulla funktioner tillsammans med en väldigt pålitlig streaming som gör att vi fortfarande rekommenderar denna programvara för mobilstreaming. För de som söker ett kostnadsfritt alternativ kan man överväga att prova Streamlabs mobilapplikation. Här kan du läsa mer om Streamlabs och hur man konfigurerar den.

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!