Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Videobanners? Videokampanjer? Såklart!

Banners innehållande video, det vill säga Videobanners, är ett enkelt men mycket effektivt sätt att locka till sig besökarens uppmärksamhet.

Videobanners kan göra stor skillnad när du vill lyfta fram särskilda budskap, viktig information eller få många ögon på dina annonser och därmed bygga varumärkeskännedom.

Särskilt effektivt blir de när en kampanj innehållande video sker i flera kanaler parallellt – den egna webbplatsen/kampanjsajten, i banners och i olika sociala medier, till exempel YouTube, Twitter, Facebook och LinkedIn.

Streamio används idag av ett stort antal kunder för att distribuera video i såväl banners som kampanjsajter och i sociala medier på ett snabbt, enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Alla kampanjer har olika behov och våra Streamio abonnemang kan givetvis skräddarsys för att tillgodose varje enskild kunds behov avseende lagring och trafik.

Har du frågor eller funderingar kring en förestående kampanj innehållande video och vilka behov som ni behöver ha tillgodosedda, så tveka inte att kontakta oss

Då Streamio är ett varumärke som ägs av hosting företaget Rackfish kan vi ge dig allt du behöver för dina kampanjer, allt från ett företag med ett team.

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!