Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Streamio + sociala medier = Smart!

Idag lanserar vi äntligen en rad nya funktioner som vi tror kommer att vara till stor hjälp för alla som vill kommunicera mer effektivt med hjälp av video på webben:

Publicera video i sociala medier
Vi har uppdaterat vår publiceringssektion och gjort det möjligt för vem som helst att snabbt och enkelt publicera valfri video i alla de viktigaste sociala medierna – YouTube, Twitter, Facebook och LinkedIn.

video-platform-webpage-twitter-youtube-facebook

Med ett enkelt knapptryck kan nu vem som helst skapa och publicera inlägg på en eller flera av dessa tjänster och bifoga valfri video från ert videoarkiv i Streamio. På detta sätt kan ni få större spridning på era videos i fler digitala kanaler och nå betydligt fler mottagare.

Vi har också passat på att ge större valfrihet till er som vill ladda upp video till er befintliga YouTube-kanal. Nu kan ni t ex lägga till egna taggar och kategorisera era YouTube-videos efter eget önskemål.

Videostatistik från alla digitala kanaler
Vi har även uppdaterat våra statistikvyer så att ni direkt kan se i vilka digitala och sociala kanaler som ni publicerat era videos och hur många som sett dem i respektive kanal – allt samlat på ett ställe. Det ger er ett enkelt och smart sätt att kunna testa och se vilka kanaler och sociala medier som ger mest respons.

video-analytics-statistics

Vill ni komplettera denna information med mer detaljerad statistik, så kan ni givetvis fortfarande koppla ihop Streamios spelare med Google Analytics.

Mer information om hur ni använder dessa nya funktioner hittar ni, som vanligt, i vårt supportforum.

Vi hoppas att ni ska gilla de nya funktionerna lika mycket som vi gör! Fler kanaler, sociala medier och externa webbtjänster kommer successivt att läggas till framöver, så håll ögonen öppna!

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!