Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Streamio i Turkiet!

De senaste dagarna har Turkiets regering stängt av tillgången till Youtube för befolkningen. Det är inte första gången sociala medier stängs i olika länder, av olika anledningar.
Streamio fungerar dock utmärkt i Turkiet enligt våra användare där, precis som det fungerar i andra länder där Youtube inte fungerar – såsom Pakistan, Kina, osv.
Att använda Youtube som primär kanal för marknadsföring med video behöver inte alltid vara det bästa alternativet, speciellt i marknader som kan bli beslagna med censur. I Tyskland, till exempel, har Youtube inte fungerat helt och hållet 2009 tack vare en rättstvist. Ett bättre sätt att använda Youtube för marknadsföring är att använda Streamio som den primära kanalen för marknadsföringen, och från Streamio ladda upp videoklipp till Youtube.
På det sättet kan man bädda in Streamio-klippen på en webbsida och det är Streamios servrar som levererar videoklippen, inte Youtube. Filmerna är dock åtkomliga på Youtube också för de användare som finns i det ekosystemet.
Vi brukar säga att Streamio är en videoplattform, medan Youtube är en kanal som passar för viss distribution, men inte all. Med Streamio kan du själv välja din distribution!

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!