Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Statistik för livestreaming – resultat inom 5 sekunder

Vi har sedan länge integrerat Streamio med Google Analytics, eftersom många av våra kunder använder det (Läs här om du vill veta hur du länkar Streamio till Google Analytics)- men ibland är det inte avancerad statistik innehållsskapare söker, utan svar på frågan: Hur många tittade?

Detta är särskilt intressant under live streaming, kan man få omedelbar feedback på hur tittare beter sig kan man anpassa sig efter det.

Livestream statistik visas nu i Streamios statistikflik för Streamio Live

Följ antalet tittare direkt i Streamio – uppdateringar sker inom sekunder från det att en tittare kommer till eller lämnar

Statistik för livestream

Nu har vi svaret på den frågan – under Streamios vanliga statistik-flik finns en nylanserad funktion för livestream-statistik som visar nära realtidsdata för den inbyggda livestreamen i Streamio. Det går att välja intervall för att hämta upp en specifik period i efterhand om man så önskar.

Under grafen visas antalet sidvisningar där livestreaming-spelaren varit inbäddad, detta gäller både sidvisningar från egna sidor, kortlänkar och visningar där Streamios Playkanaler varit källan.

Här visas även antalet ”spelstarter” helt enkelt hur många gånger man startat livestreamen.

Funktionen är enkel och uppdateras väldigt snabbt, några sekunder efter att en tittare anslutit eller hoppat av så reflekteras detta i grafen. Prova själv nu – starta en livestream och se statistik direkt

Mer statistik i GA

Den tidigare integrationen av Google Analytics finns kvar för den som önskar djupare statistik integrerad med övrig webbstatistik för företaget eller organisationen. Det går att integrera både spelare och kanaler direkt mot Google Analytics, vilket också gör att det är enkelt att dela upp statistik mellan olika konton på Google Analytics – bra om man vill att vissa visningar skall hamna på exempelvis en kunds eget Google Analytics.

Mer om Streamio live

Streamio Live är späckat med smarta funktioner, och det ingår kostnadsfritt i alla Streamio-konton. Det går att streama direkt från mobiltelefoner till webbsidor, kortlänkar och Streamios Playkanaler.

Dessutom kan Streamio automatiskt spela in allt som sänds, och dessutom publicera livetrömmar till kanaler eller spellistor direkt när den avslutas.

Livestreaming fungerar till såväl datorer som mobiltelefoner och det går blixtsnabbt att komma igång.

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!