Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Smartare säkerhet i Streamio

Många av våra kunder publicerar videos som endast ska vara tillgängliga för en särskild grupp tittare som har tillåtelse att se dessa, t ex medarbetare på kontoret, kunder eller samarbetspartners.

Därför är vi glada över att nu kunna erbjuda ännu smartare och mer flexibla alternativ vad gäller säkerheten för kunder med dessa behov.
Secure streaming accounts with restricted viewers

Det är nu möjligt att skapa s k ”säkra konton” med två olika typer av säkerhetsrestriktioner:

Domänkontroll 

Domänkontroll är vår helt nya funktion som innebär att filmer endast kommer att kunna visas på en eller flera angivna domäner (t ex  www.mittforetag.se) eller underdomäner (t ex  extranat.mittforetag.se).

Detta är särskilt användbart för kunder som t ex har ett lösenordsskyddat extranät för medarbetare, kunder, återförsäljare eller leverantörer och som inte vill att filmer ska kunna vara tillgängliga eller visas någon annanstans än just där, på den eller de domäner/underdomäner som de själva anger.

IP-kontroll 

IP-kontroll är en funktion som vi erbjudit en längre tid och innebär att filmer endast kan spelas upp på en eller flera särskilt angivna IP-adresser (t ex 213.100.33.42).

Detta är särskilt användbart för de kunder som t ex har ett lokalt intranät och vill säkerställa att filmerna endast ska kunna göras tillgängliga när medarbetarna befinner sig på kontoret (eller loggar in till intranätet via VPN).

Vill du testa?
Att skapa ett ”säkert konto” är mycket enkelt – skapa bara ett nytt kostnadsfritt testkonto inne i tjänsten och ange vilken typ av säkerhet som bäst passar era behov – domänkontroll eller IP-kontroll.

Alla filmer som laddas upp till detta nya testkonto kommer därefter endast vara tillgängliga och uppspelningsbara på de specifika domäner/underdomäner (eller IP-adresser) ni själva angivit.

Precis som för ”vanliga” testkonton, så kan ert ”säkra” testkonto uppgraderas närhelst ni vill och behöver.

Mer information om hur ni skapar och konfigurerar säkra konton återfinns, som vanligt, i vårt supportforum.

Har ni några frågor, tveka inte att maila vårt supportteam.

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!