Onlinevideo för kommuner

Streamio är en perfekt lösning för kommuner som behöver publicera video på nätet. Det är en komplett videoplattform, helt och hållet hanterad inom Sverige till ett pris som gör beslutet enkelt.

Streamio är en komplett plattform där allt ingår. Streamio är lätt att använda, anpassad för att enkelt publicera tillgänglig video på ett GDPR-säkert vis. Vi tillhandahåller lösningar för ”Video-On-Demand” (inspelad video), livestreaming, ljud-streaming och podcast.

Bygg egna playkanaler, publicera dina videos på er sida eller använd Streamio som din kommuns säkra video-bank och publicera videos från Streamio till alla era sociala kanaler.

Vi demonstrerar gärna funktionaliteten och tillhandahåller även kostnadsfria konton för utvärdering.

Vi har dagliga möten med aktörer där Schrems II-domen har blivit ett akut problem. Streamio är en helsvensk plattform som går att få helt utan utländska underbiträden. Ett tryggt alternativ helt enkelt!

Vi har länge haft tillgänglighet i fokus och uppfyller kraven som ställs i tillgänglighetsdirektivet. Nu senast under 2021 kom det en ny lansering som flyttar fram positionerna ytterligare. En komplett lösning för offentlig sektor.

Kanske det viktigaste av allt, support när den behövs. Förutom att vi är ett svenskt företag och har svenska som vårt första språk tillhandahåller vi även support på engelska och är lätta att nå när man kört fast.

Streamio har marknadens vänligaste prislista. Det är dessutom prisvärt att växa med Streamio när behoven ökar. Vi tar inget extra betalt per användare eller per playkanal som tvingar till uppgradering. Enkla och tydliga paket!

Vi har levererat Streamio till:

Streamio har funnits i över tio år och har genom åren betjänat massor med kunder inom privat och offentlig sektor.