Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Nyhetsbrev – Sommarhälsningar

Summer greetings from Rackfish & Streamio

Här är en kort sammanfattning av innehållet i det nyhetsbrev som vi skickade ut till våra kunder i Juni 2020

För att se hela nyhetsbrevet kan du ladda ner det här: Sommarhälsningar från Rackfish & Streamio

Klicka här för att skriva upp dig på listan så du får våra framtida nyhetsbrev!

 

Personlig demo av nyheter och funktioner i Streamio - Boka själv en tid som passar dig,
kostnadsfritt såklart.

Vi genomför dagligen demonstrationer av Streamio portalen, där vi visar nya funktioner, och självklart svarar på frågor. Exempelvis kan vi gå igenom hur du kommer igång med livestreaming från din mobil på bara en minut med hjälp av Streamio, hur du kan skydda dina filmer och annat innehåll du laddat upp till Streamio, och hur du skapar playkanaler för att publicera ditt innehåll på ett smidigt sätt.

Demo av Streamio är tillgängligt för både nya och gamla och potentiella kunder så se till att boka tid med oss, när det passar dig, helt gratis.

CLOUDSERVRAR I STOCKHOLM

Rackfish har utökat server kapacitet för att ge vårt växande antal kunder bästa möjliga service. Med våra svenska servrar kan du känna dig trygg i att du går fri från Cloud act och efterföljer alla GDPR-krav.

Rackfish lanserar ny webbshop - nu kan du själv se och smidigt beställa våra tjänster

Vi har under våren utvecklat vår självserviceportal, my.rackfish.com, där du som kund kan se våra erbjudanden och beställa våra tjänster. För dig som redan är kund kan du enkelt få en överblick över vilka tjänster du har hos oss för att sedan komplettera med andra tjänster. Köp exempelvis certifikat för att göra din webbsida säker, eller varför inte köpa någon av våra Managed tjänster där vi tar hand om allt bakom kulisserna så att du kan fokusera på innehållet.

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!