Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Uppladdning av obegränsat stora videofiler

Streamio uppdateras kontinuerligt utefter våra användares önskemål. Nu gör vi det möjligt för alla användare att ladda upp obegränsat stora filer till Streamio – vilket gör plattformen till en perfekt plats att lagra och dela allt ditt videoinnehåll, från 15 sekunders klipp till konferensmöten på flera timmar.

Alla dagens webbläsare har en inbyggd begränsing av storleken på filer som kan laddas upp, därför har det tidigare varit problematiskt att ladda upp videofiler som är större än 4 GB till Streamio. Äntligen så har våra utvecklare lyckats lösa problemet och du kan nu ladda upp i stort sett hur stora videofiler du vill, lika enkelt som mindre videofiler. Du gör precis som vanligt! 

En av anledningarna till att vi nu uppgraderat Streamio för att hantera större filer är för att våra användare ska enkelt kunna använda plattformen för alla ens video behov inklusive att lagra och dela stora videofiler, snabbt och säkert. Genom att ladda upp din video till en online video platform som Streamio slipper du kompression som exempelvis Youtube använder. Dessutom kan du dela och ladda ner enkelt från Streamio medans du behöver Youtube Premium för att ladda ner video från Youtube.

Uppladdning av stor videofil

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!