Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Bädda in Streamio-video i Notion

Notion stöd för att bädda in Streamio-videor!

Inbäddning av video i Notion är nu aktiverad för Streamio-kortlänkar. Detta gör det superenkelt att snabbt bädda in videoinnehåll från ditt Streamio-konto.

De kraftfulla verktygen i Notion gör det möjligt att enkelt bygga system för att hantera ditt videoinnehåll.

Kalender för sociala medier får till exempel liv med möjligheten att titta på videor i Notion. Utmärkt för både planering och i efterhand.

Ett annat exempel skulle kunna vara att använda Notion för att bygga informationssystem för producenter för att lagra all möjlig information om videor (eller klipp) om kunder, utrustning, platser, skådespelare osv.

Med stöd för Streamio är video i Notion lika enkelt som att lägga in en kortlänk i dina dokument. Eftersom Streamio-videor streamas tar de inte upp något utrymme i Notion- eller webbservrarna, och de är alltid snabba och tillförlitliga.

Om du inte känner till Notion är det en relativt lättanvänd plattform för anteckningar som kan struktureras på olika sätt. Notion kan presentera data som kalendrar, gallerier, listor eller tidslinjer, och samma data kan användas och visas på alla dessa sätt. Notion är ett mycket mångsidigt verktyg för projekthantering, anteckningar och todo-listor. Notion fungerar både som ett personligt verktyg och ett företagsverktyg med flera användare.

Även om Notion har en brant inlärningskurva är det ett kraftfullt verktyg för icke-programmerare som gör det möjligt att bygga ganska avancerade lösningar.

Läs mer om Notion här.

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!