Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

De små sakerna som betyder något…

Uppmuntrade av den överväldigande positiva kundresponsen på vår nya version av Streamio bestämde vi oss för att ta lite ledigt i sommar, få lite (välbehövlig) vila och sedan komma tillbaka återupplivad för att fortsätta vårt uppdrag – bygga en enkel, smart online videoplattform som inte suger!

Det är ganska fantastiskt, genom att gå bort från vad du passionerat lever och andas för dag in och dag ut, om bara för ett par veckor, så förändras din uppfattning om arbete du har gjort.

När vi kom tillbaka blev det tydligt att vi har byggt en bra applikation som vi vet att våra kunder verkligen gillar, men att vi kan förbättra kundupplevelsen genom att finjustera och polera ett gäng små och till synes oviktiga detaljer. Som vi har lärt oss genom åren är det inte alltid de största förändringarna som kommer att göra störst skillnad – det är de små sakerna som betyder något …

Så istället för att kasta oss över vår eftersläpning packad med nya och smarta funktioner, bestämde vi oss för att först ta lite tid att polera några av de befintliga funktionerna.

Idag, när vi distribuerar de senaste justeringarna och förbättringarna vi har arbetat med de senaste veckorna, är vi verkligen nöjda med resultaten – och vi hoppas att våra kunder också kommer att bli det!

Vi är nu redo att börja arbeta med alla de nya och riktigt smarta funktioner vi har i kommer ha redo för dig i höst. Vi kommer att fortsätta att arbeta mycket hårt för att överträffa de höga förväntningar vi vet att du har på oss och vi räknar med din kontinuerliga feedback för att hålla oss på rätt spår.

Ett par saker vi borde nämna…

När du loggar in på Streamio idag kanske du märker några mindre ändringar:

  • Ja, vi lanserade en helt ny hemsida idag! Vi hoppas att du gillar den nya designen lika mycket som vi gör! Ett mycket speciellt tack går ut till Jimmy @ eLabs för hans enastående arbete!
  • Ja, vi har lanserat ett helt nytt supportcenter också (endast tillgängligt på svenska, för tillfället – en engelsk version är på gång!). Särskilt tack till de fantastiska människorna på Assistly!
  • Ja, vi gjorde en hel massa tweaks och ändringar i Streamios användargränssnitt – några subtila, vissa inte så subtila. Låt oss veta vad du tycker! Ett mycket speciellt tack går ut till Johannes @ eLabs för hans utmärkta arbete!

En sak till:

När du har loggat in på Streamio kanske du märker att ditt lagringsutrymme och månatliga trafiktillägg har ändrats … Detta är inte ett fel eller systemfel – vi bestämde oss helt enkelt för att ge er alla en löneförhöjning! 🙂

Ni med STANDARD-konto – vi har ökat ditt lagringsbidrag från 1 GB till 50 GB (!) och ditt månatliga trafiktillägg från 10 GB till 50 GB (!). UPPDATERING (från framtiden 🙂 ) – Standard-konto innehåller nu 250 GB lagring och 250 GB trafik, varsågod.

Ni som har BUSINESS- eller PRO-konton – från och med nu har ni PREMIUM-konton med ett lagringsbidrag på 500 GB (!!) och ett månatligt trafiktillägg på 500 GB.
Men… Varför???

För att vi kan.
Och du är värd det.
Så det så!

Let the good times roll!

Dina residenta nördar @ Streamio

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!