Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Biljetthantering och pay-per-view i Streamio

Nu kommer nya funktioner i Streamio för dig som vill sälja (eller ge bort) biljetter till ditt innehåll i Streamio. Vi har byggt en integration med Fienta.com som är en Europeisk leverantör av biljett-tjänster så nu kan du få PPV (Pay-per-view) direkt i Streamio. Tjänsten är gratis att använda och man betalar endast en låg kostnad per såld biljett (f.n. 3.5%). Är eventet gratis är även Fienta gratis.

Matcher, konserter och kurser

Sätt upp biljettförsäljning och erbjud biljetter till ditt innehåll. Sätt pris själv och behåll merparten. Publicera videospelaren i en Streamio-kanal eller på din egen webbsida. Sälj tillgång till inspelat material eller till live-streamat innehåll. Kombinera biljetthanteringen för online med platsbiljetter, använd rabattkoder och dolda fribiljetter – kommunicera med dina biljettköpare både före och efter eventet och så vidare – läs mer om alla möjligheter som Fienta erbjuder.

Webbinar

För alla som som kör sina Webbinar via Streamio och har saknat möjligheten till anmälan ger Fienta nu massor med nya  möjligheter. Sätt upp biljetter, fria eller betalda, begränsa antalet biljetter, ställ obligatoriska frågor till biljettköparna och ta ut rapporter efteråt.

Tillgängligt nu!

Funktionerna finns tillgängliga redan idag på samtliga Streamio konton (ja, även våra kostnadsfria test-konton) – läs mer om hur du kommer igång på Streamio Support och Fienta.

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!