4 anledningar att välja Streamio!

Streamio är fulladdat med de funktioner som krävs för video online! Allt för att göra ditt liv lättare, utan att du behöver lära dig massa teknik. Vi tar hand om det och ser till att du kan få ut dina filmer på rekordtid!

Ett smart videoverktyg!

Med Streamio kan alla för en låg kostnad hantera videoinnehåll på ett bra sätt. Enkelt att använda – publicera till mail, SMS, intranät eller webbsidor. Och även till Youtube, Facebook och Linkedin. Marknadens bästa priser för en online video plattform!

Skapa gratis testkonto

Prisvärda Streamio

Streamio är en plattform med låga kostnader och suveräna funktioner som du inte hittar hos många av våra konkurrenter, exempelvis:

  • Gratis testkonton – aktiva så länge du vill
  • Distribution över hela världen!
  • Enkodering (anpassning) av filmer ingår
  • Säkerhet för ditt intranät
  • Live-sändning med inspelning!

Under ”Varför Streamio OVP?” hittar du fler skäl – eller skapa ett gratis testkonto och testa själv!

Skapa gratis testkonto

Fungerar överallt!

Streamio fungerar i webbläsare och mobiler, i Sverige och utomlands. Till och med på dyra marknader som andra undantar som Japan, Australien, Sydafrika och Sydamerika! Och till och med i länder där sociala kanaler som Facebook och Youtube stoppas (Kina är ett bra exempel!)

Skapa gratis testkonto

Bygg egna applikationer på Streamio API

Använd Streamios prisvärda plattform för att bygga egna videotjänster. Via vårt API kan man bygga appar eller webbar som får full möjlighet att hantera video utan att utvecklarna behöver bygga lagring, enkodering, distribution och spelare.

Skapa gratis testkonto

Publicera din video

I tre enkla steg

1

Ladda upp

2

Hantera

3

Publicera

Skapa ett gratis testkonto nu!