• Personlig Support
  • Snabbaste supporten
  • Logga in på ditt Streamio-konto och klicka på chat-ikonen som visas längst ner till höger på alla sidor

• Logga in
  • Kunskapsbank
  • Vanliga frågor om streaming
  • Här under, på denna sida, hittar du svar på alla vanliga och mer ovanliga frågor gällande video online såväl som specifika Streamio-frågor!
  • Kontakta oss
  • Fyll i formuläret
  • Om du inte kan logga in och använda frågetecknet (den mest effektiva supportkanalen, se till vänster under Personlig support) - fyll i detta formulär så återkommer vi till dig!
  • Kontakta oss

Hantera ditt abonnemang

För att uppgradera eller nedgradera ditt månadsabonnemang (betalning med kort) går du in på ”Kontoinställningar”.

Under ”Abonnemang” ser du vilka konton du kan upp- eller nedgradera till:

Du uppgraderar eller nedgraderar ditt månadsabonnemang genom att klicka på knappen ”Välj plan” för det abonnemang du vill ha.

Om du uppgraderar…

…så kommer uppgraderingen omedelbart att träda i kraft.

Om du nedgraderar…

…så kommer ditt befintliga abonnemang att fortsätta gälla fram tills dess att innevarande 30-dagarsperiod är till ända – därefter sker nedgraderingen till önskat abonnemang.

Om du vill stänga ner ditt konto….

….så går du ner till sektioner ”RADERA KONTO”:

För att avsluta ditt konto med omedelbar verkan, så tryck på knappen ”Radera detta konto”:

Viktigt!
När du avslutat ett konto går det inte att ångra detta beslut – dina filer raderas omedelbart.

Årsabonnemang

För att uppgradera, nedgradera eller avsluta ditt årsabonnemang, kontakta kundsupporten:support@streamio.se