Hantera ditt abonnemang

För att uppgradera eller nedgradera ditt månadsabonnemang (betalning med kort) går du in på ”Kontoinställningar”.

Under ”Abonnemang” ser du vilka konton du kan upp- eller nedgradera till:

Du uppgraderar eller nedgraderar ditt månadsabonnemang genom att klicka på knappen ”Välj plan” för det abonnemang du vill ha.

Om du uppgraderar…

…så kommer uppgraderingen omedelbart att träda i kraft.

Om du nedgraderar…

…så kommer ditt befintliga abonnemang att fortsätta gälla fram tills dess att innevarande 30-dagarsperiod är till ända – därefter sker nedgraderingen till önskat abonnemang.

Om du vill stänga ner ditt konto….

….så går du ner till sektioner ”RADERA KONTO”:

För att avsluta ditt konto med omedelbar verkan, så tryck på knappen ”Radera detta konto”:

Viktigt!
När du avslutat ett konto går det inte att ångra detta beslut – dina filer raderas omedelbart.

Årsabonnemang

För att uppgradera, nedgradera eller avsluta ditt årsabonnemang, kontakta kundsupporten:support@streamio.se