Hantera din prenumeration

Hantera din Streamio-prenumeration med den här guiden

Månatliga prenumerationer

Om du vill uppgradera eller nedgradera din månatliga prenumerationsplan går du till dina “KONTOINSTÄLLNINGAR” och väljer “Prenumerationsplan”:
Om du vill uppgradera eller nedgradera prenumerationen klickar du bara på knappen “Välj plan” för önskad prenumerationsplan.

När du uppgraderar

… ändringarna i din prenumerationsplan träder i kraft omedelbart.

När du nedgraderar

… de ändringar som görs i din prenumerationsplan träder i kraft i slutet av den aktuella 30-dagarsperioden.

Om du vill ta bort ditt konto….

…. Gå avsnittet “TA BORT KONTO” längst ner på sidan:
För att ta bort ditt konto, klicka bara på knappen “TA BORT KONTO”.

VIKTIGT!

Observera att när du tar bort ett konto kommer alla filer att raderas direkt och permanent – det finns ingen ångra. Av denna anledning kanske du vill överväga att nedgradera till ett GRATIS-konto som ett alternativ till att ta bort ditt konto.

För att uppgradera, nedgradera eller avsluta ditt årsabonnemang, kontakta kundsupporten: support@streamio.se

Hur uppgraderar jag? Eller nedgradera?