Streama från mobilen

Kom igång med live-streaming
från din mobil inom minuter!

Streama direkt från mobilen till din webbsida, skicka ut länkar med SMS eller skapa Play-kanaler för dina livesändningar och inspelningar. 

Sänd live direkt från mobilen med minimala förberedelser utan krångliga inställningar!

Fungerar perfekt med livestreaming appar som
Larix Broadcaster och Switcher Studio.

Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt att streama från mobilen

Streamio gör det enkelt att sända live utan att begränsa dig – använd mobiltelefon ena dagen och en professionell videoutrustning den andra. Streamio skiljer sig genom att vara lättanvänt, billigt och Svenskt. 

Tillgänglighets-anpassat och GDPR-vänligt såklart!

Kom igång snabbt med mobil streamingapp

Streamio fungerar med alla mobilappar som kan live-streama enligt branschstandard. Sjävklart är man inte begränsad till appar utan alla program och hårdvaror som kan streama enligt standard kan streama till Streamio! Samma konto kan användas med proffs-utrustning från produktionsbolaget och för den snabba streamen med broadcast apparna nedanför:

Larix Broadcaster

Larix Broadcaster

Våra kunders favoritapp.
Larix utvecklas snabbt, har bra funktioner såsom lokal inspelning,
bild-i-bild med front och bak-kamera, fungerar på Android och IOS, på surfplattor och mobiler.

Bästa av allt - du kommer igång med Larix Broadcaster direkt från Streamio på endast 20 sekunder!

Switcher studio

Switcher Studio

Switcher Studio är en lättanvänd och erbjuder en avancerad mobil streamingplattform - använd upp till 9 iPhone's eller iPad's som kameror
och redigera i realtid.
Switcher Studio är perfekt för föreläsningar, sport eller andra event som kräver en professionell touch utan inhyrda producenter.

Kolla filmen som visar hur du är igång snabbt!

1. Ladda ner Larix Broadcaster, aktivera streaming och hämta inställningarna. Första steget behöver du endast göra en gång.

2. När det är gjort kan du komma igång med livestreaming genom att bara starta Larix Broadcaster och trycka på ”Rec”

Så enkelt är du igång med livestreaming från din mobil!

live streaming plattform

Kostnadseffektiv lösning för din video

Live & inspelat

I samma plattform ingår live-video och inspelat material. Spela in live-sändningar och publicera automatiskt till din webbsida. Mobil streaming när det är som bäst

Helsvensk plattform

Svenskt företag med svenska standardavtal och egen infrastruktur i Stockholm och Uppsala. Svensk support finns också!

Publicera där du vill!

Bädda in på egna webbsidor, skicka ut länkar, automatiskt uppdaterande playkanaler är några av alternativen! Livestreama med mobilen till din sajt.

Tydliga flexibla priser

Med Rackfish stora kapacitet kan vi hålla låga priser även på de mindre paketen, prata med oss om våra flexibla lösningar för all sorts streaming, inte bara från appar.

Lösningar som streamas från mobil

Med Streamio kan man med en mobiltelefon skicka ut en föreläsning med minimala förberedelser. Skapa en playkanal för eventet och samla inspelade programpunkter på samma ställe! Lägg till stativ + mikrofon så blir det dessutom proffsigt!
Föreläsning & Seminarier
En stor kundgrupp på Streamio är församlingar, kyrkor och begravningsbyråer där mycket av aktiviteterna blivit allt mer digitala. Varje vecka sänder kunder från kyrkor över hela landet - ibland med proffsutrustning men ofta med mobiltelefoner eller surfplattor.
Gudstjänster, Dop, Bröllop & Begravningar
Många av våra kunder har utspridd personal och behöver kunna få ut information snabbt. Med mobil streaming så är en sändning blixtsnabbt ute. Kostnadsffektiva och lättanvända Streamio ger tid och resurser för budskapet, när det är viktigast!
VD-presentationer, personalmöten och investerarmöten

Vill du veta mer?

Ring: 08 - 425 018 18

Rackfish har marknadens bredaste utbud av videotjänster, från videoplattformen Streamio till anpassade mediaservrar, vi ser fram emot att hitta rätt lösning för dig!

Ja tack!

Vi önskar ta del av Streamio Premium-erbjudandet!