Logotype - Streamio Video Platform by Rackfish

Livestreama begravningen

Rackfish streamingprodukter används för att livestreama fler än 500 begravningar i månaden.

Streamio by Rackfish används av begravningsbyråer i hela Sverige. Tjänsterna finns dessutom integrerade i verktyget Memoriz från Memoriam / Timecut och är genom detta tillgängligt för alla medlemmar i Sveriges Begravningsbyråers förbund.


Livestreama begravningar kostnadseffektivt

En modern mobiltelefon har en bra inbyggd kamera. Tillsammans med ett stativ och en extern mikrofon blir kvaliteten på strömmen mycket bra vilket använts framgångsrikt av begravningsbyråer i hela landet. 

Vi har olika tjänster för integrering i system eller som passar enskilda byråer. För enskilda byråer med några begravningar i veckan räcker Streamio Standard eller Streamio Premium långt.

Via Memoriz skapas unika strömmar för varje begravning – ingen risk för förväxling och inga problem att hantera flera  samtidiga begravningar.

Tjänsterna levereras av Rackfish AB, en internetoperatör med egna servrar i Sverige. 

GDPR-säkrat och tillgänglighets-anpassat.

Problemfritt med enkel mobil streamingapp

begravningarar livestreaming

Det mest kostnadseffektiva sättet att hantera begravningar är ofta mobiltelefonlösningar, men våra tjänster fungerar med all typ av utrustning vilket gör att det fungerar att erbjuda tjänster i flera nivåer utan att behöva ha flera tjänster för streamingen. Beroende på typ av begravning kan man tänka sig enklare lösningar med streaming via mobiltelefon upp till professionella produktioner.

live streaming plattform

Rätt livesändning för begravningsvideo

Sändning & inspelning

I våra lösningar kan man spela in video direkt från liveströmmen för att göra den tillgänglig senare. Varje film får en unik adress med lösenord om så önskas. Prata med oss om lösningar!

Svensk streaminglösning

Svenskt företag med svenska standardavtal och egen infrastruktur i Stockholm och Uppsala underlättare bland annat GDPR-frågorna. Svensk support finns också!

Streama dit du vill

Skicka inte besökare till miljöer som Youtube utan lägg film i passande miljö på webbsidor, minnesrum eller så via direktlänk till en diskret videospelare med svart bakgrund.

Tydliga priser

Vi har enkla tydliga paket och är flexibla med ändringar över avtalstid. Prata med oss om våra olika lösningar!

Vill du veta mer om Livestreamade begravningar?

Ring: 08 - 425 018 18

Rackfish har marknadens bredaste utbud av videotjänster, från Streamio till anpassade mediaservrar. 

Vi streamar över 500 begravningar i månaden via våra streamingtjänster 

–  vi ser fram emot att hitta rätt lösning för dig också!

Ja tack!

Vi önskar ta del av Streamio Premium-erbjudandet!